AL SEU SERVEI

Més de 50 anys evolucionant i adaptant-nos a les necessitats dels nostres usuaris.

EMPRESA PLANA

Empresa Plana és un dels principals grups de transport de viatgers per carretera a Tarragona i Catalunya.

Fundada el 1964 com a companyia familiar, avui compta amb una plantilla de 500 empleats que dóna servei a més de 15 milions de viatgers cada any: 10 milions de passatgers en línies regulars i 5 milions de passatgers en serveis escolars, trasllats de treballadors. 

Actualment gestionem les línies regulars de les principals ciutats del Camp de Tarragona.

També som el transport oficial de l'aeroport de Reus i l'aeroport de Barcelona fins als principals destins de la Costa Daurada.

I oferim el lloguer d'autocars per a serveis discrecionals, dirigits a empreses, institucions, associacions, centres educatius i tot tipus de necessitats de persones que desitgin traslladar-se en grup per carretera. 

Tot això gràcies a la nostra flota de més de 550 autocars d'última generació, equipats amb els elements més exigents en confort i seguretat, amb una àmplia gamma de carrosseries preparades per a totes les necessitats. Tenim vehicles per a curtes i llargues distàncies, alguns dels autobusos i autocars adaptats per a cadires de rodes, disposen de climatització, llums individuals de lectura, finestres amb doble vidre, accessoris, GPS, zona Wi-Fi, ABS, ASR, seients reclinables, farmaciola.. 

I més de 84.000m2 d'infraestructures pròpies.

Empresa Plana és una empresa compromesa amb les persones, la societat, la qualitat i el medi ambient.

POLÍTICA DE QUALITAT, MEDI AMBIENT I SEGURETAT I SALUT EN EL TREBALL

EMPRESA PLANA, des de les seves bases de Tarragona (*Tarragonès), Reus (Baix Camp), Calafell (*Baix *Penedès) i Vilanova i la Geltrú (Garraf), ofereix serveis de transport públic de passatgers per carretera, en les seves diferents modalitats de línia regular urbana i interurbana, transport escolar, d'empresa i discrecional.

La nostra meta és obtenir els resultats empresarials esperats, prestant als nostres clients uns serveis que compleixin satisfactòriament amb les seves necessitats i expectatives, i que estiguin realitzats mitjançant processos respectuosos amb el Mitjà i tenint present la Seguretat i Salut en el treball, tant avui com en el futur.

Per això, la Gerència decideix establir un Sistema de Gestió, conforme a: Les Normes ISO 9001.2015, ISO 14001.2015, UNE-EN 13816, ISO 45001.2018; i declara el seu compromís per al compliment de la legislació i reglamentació aplicable, a la Qualitat, al Mitjà i a la Seguretat i Salut en el Treball, i d'Igualtat; i els requisits que es derivin de compromisos subscrits per l'organització, amb la següent política:

• El coneixement actualitzat de com influeixen els nostres processos i activitats en la satisfacció del client, en el mitjà i en la seguretat i salut en el treball, i el dels requisits legals corresponents i els compromisos subscrits per l'organització, són la base per a la gestió.

• Totes les deficiències en la qualitat, les agressions al mitjà, els danys i la deterioració de la salut en el treball, dins de l'àmbit de responsabilitat de l'empresa, es poden prevenir i controlar, i ha de fer-se de manera sistemàtica, documentada i amb criteris de millora contínua, tant en situacions normals com en emergències.

• Els errors s'han de detectar i solucionar amb la rapidesa necessària, prenent accions eficaces per a evitar la seva repetició, millorant els mecanismes de prevenció.

• Cada empleat, a tots els nivells, ha de ser conscient de la seva responsabilitat personal i estar atent a la repercussió de la seva activitat en la qualitat de servei, del seu impacte en el mitjà i els riscos per a la seguretat i salut en el treball de la persona, comprometent-se a conèixer i aplicar el que s'estableix en la documentació del Sistema i participant de manera activa en la millora contínua.

• La voluntat permanent de millora, es manifesta a través dels objectius i metes, i de la posada en pràctica de plans i programes integrats o específics de Qualitat, Mitjà, Seguretat i Salut en el treball i Igualtat.

• El Sistema de Gestió es revisa de manera periòdica i sistemàtica, incloent-hi la política, els objectius, i la dotació dels recursos necessaris, per a aconseguir la millora contínua de la seva eficàcia.

A Tarragona, a 18 de desembre de 2020

ON SOM

Empresa Plana opera a les principals ciutats del Camp de Tarragona i destins turístics de la Costa
Daurada, a més de connectar-los en autobús a l'aeroport de Barcelona i de Reus.

  • Municipis amb parades
  • Delegacions (Garatge Tarragona, Base Costa Daurada c/Colom, Base Garraf – Vilanova)

LLISTAT DELS NOSTRES PUNTS DE VENDA I ATENCIÓ AL CLIENT


Si desitges contactar amb nosaltres pots fer-ho trucant-nos al telèfon +34 977553680 o a través del formulari que trobaràs en aquest web.

DADES, FORMULARI DE CONTACTE, DIRECCIÓ I HORARIS D'OFICINA

TREBALLA AMB NOSALTRES

Des d'Empresa Plana cerquem de manera constant diferents perfils professionals: conductors, mecànics, etc. Envia'ns el teu currículum si vols treballar en una empresa de futur.


ENVIA'NS EL TEU CURRICULUM

Des d'Empresa Plana cerquem de manera constant diferents perfils professionals: conductors, mecànics, etc. Envia'ns el teu currículum si vols treballar en una empresa de futur.

ENVIA EL TEU CURRÍCULUM

APUNTA'T A UNA OFERTA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Architecto obcaecati aliquid iste doloribus consequuntur fugiat, nemo, aliquam eligendi.

VEURE OFERTES DE FEINA