AL SEU SERVEI

Més de 50 anys evolucionant i adaptant-nos a les necessitats dels nostres usuaris.

EMPRESA PLANA

POLÍTICA DE QUALITAT, MEDI AMBIENT, SEGURETAT I SALUT EN EL TREBALL I SEGURETAT VIÀRIA.

EMPRESA PLANA, des de les seves bases de Tarragona, Reus, Calafell i Vilanova i la Geltrú, ofereix serveis de transport públic de passatgers per carretera, en les seves diferents modalitats de línia regular urbana i interurbana, transport escolar, d'empresa i discrecional.

La nostra meta és obtenir els resultats empresarials esperats, prestant als nostres clients i parts interessades uns serveis segurs que compleixin satisfactòriament amb les seves necessitats i expectatives, i que estiguin realitzats mitjançant processos respectuosos amb el Mitjà, tenint present la Seguretat i Salut en el treball, així com la Seguretat Viària, tant avui com en el futur.

Per això, la Gerència decideix establir un Sistema de Gestió, conforme a les Normes ISO 9001, ISO 14001, UNE-EN 13816, ISO 45001, ISO 39001 i declara el seu compromís per al compliment de la legislació i reglamentació aplicable a la Qualitat, al Mitjà, a la Seguretat i Salut en el Treball, a la Seguretat Viària, i a la Igualtat i als requisits que es derivin de compromisos subscrits per l'organització, amb la següent política:

  • El coneixement actualitzat i la seva transmissió, de com influeixen els nostres processos i activitats en la satisfacció del client, en el mitjà, en la seguretat i salut en el treball, en la seguretat viària i el dels requisits legals corresponents i els compromisos subscrits per l'organització són la base per a la gestió.
  • Totes les deficiències en la qualitat, les agressions al mitjà, els danys i la deterioració de la salut en el treball, així com els riscos de seguretat viària, dins de l'àmbit de responsabilitat de l'empresa, es poden prevenir, controlar i minimitzar, i ha de fer-se de manera sistemàtica, documentada i amb criteris de millora contínua, tant en situacions normals com en emergències.
  • El compromís per a la protecció del medi ambient, inclosa la prevenció de la contaminació, i altres compromisos específics pertinents al context de l'organització.
  • El compromís per a proporcionar condicions de treball segures i saludables per a la prevenció de lesions i deterioració de la salut relacionats amb el treball, que contribueixin a eliminar els perills i reduir els riscos per a la Seguretat i Salut en el treball, així com la consulta i participació dels treballadors.
  • Els errors s'han de detectar i solucionar amb la rapidesa necessària, prenent accions eficaces per evitar la seva repetició, millorant els mecanismes de prevenció i emergències.
  • Cada empleat, degudament format i motivat tots els nivells, ha de ser conscient de la seva responsabilitat personal i estar atent a la repercussió de la seva activitat en la qualitat de servei, del seu impacte en el mitjà, dels riscos per a la seguretat i salut en el treball, així com del seu impacte i riscos quant a la seguretat viària, comprometent-se a conèixer i aplicar el que s'estableix en la documentació del Sistema i participant, dins d'un ambient organitzatiu adequat, de manera activa en la millora contínua del sistema.
  • La voluntat permanent de millora es manifesta a través dels objectius i metes, i de la posada en pràctica de plans i programes integrats o específics de Qualitat, Mitjà, Seguretat i Salut en el treball, Seguretat Viària i Igualtat.
  • El Sistema de Gestió es revisa de manera periòdica i sistemàtica, incloent-hi la política, els objectius, i la dotació dels recursos necessaris, per a aconseguir la millora contínua de la seva eficàcia.

A Tarragona, a 01 de març de 2024

ON SOM

Empresa Plana opera a les principals ciutats del Camp de Tarragona i destins turístics de la Costa
Daurada, a més de connectar-los en autobús a l'aeroport de Barcelona i de Reus.

  • Municipis amb parades
  • Delegacions (Garatge Tarragona, Base Costa Daurada c/Colom, Base Garraf – Vilanova)

LLISTAT DELS NOSTRES PUNTS DE VENDA I ATENCIÓ AL CLIENT


Si desitges contactar amb nosaltres pots fer-ho trucant-nos al telèfon +34 977553680 o a través del formulari que trobaràs en aquest web.

DADES, FORMULARI DE CONTACTE, DIRECCIÓ I HORARIS D'OFICINA

TREBALLA AMB NOSALTRES

<p style="background-color: transparent; color: rgb(51, 51, 51); cursor: text; font-family: sans-serif,Arial,Verdana,&amp;quot;Trebuchet MS&amp;quot;; font-size: 13px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; line-height: 20.8px; margin-bottom: 13px; margin-left: 0px; margin-right: 0px; margin-top: 13px; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;">Des d&#39;Empresa Plana cerquem de manera constant diferents perfils professionals: conductors, mec&agrave;nics, etc. Envia&#39;ns el teu curr&iacute;culum si vols treballar en una empresa de futur.</p>

ENVIA'NS EL TEU CURRICULUM

<p style="font: 400 13px/20.8px sans-serif, Arial, Verdana, &quot;Trebuchet MS&quot;; margin: 13px 0px; text-align: left; color: rgb(51, 51, 51); text-transform: none; text-indent: 0px; letter-spacing: normal; text-decoration: none; word-spacing: 0px; white-space: normal; cursor: text; orphans: 2; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; background-color: transparent; -webkit-text-stroke-width: 0px;">Des d&#39;Empresa Plana cerquem de manera constant diferents perfils professionals: conductors, mec&agrave;nics, etc. Envia&#39;ns el teu curr&iacute;culum si vols treballar en una empresa de futur.</p>

ENVIA EL TEU CURRÍCULUM

APUNTA'T A UNA OFERTA

<p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Architecto obcaecati aliquid iste doloribus consequuntur fugiat, nemo, aliquam eligendi.</p>

VEURE OFERTES DE FEINA

El lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb fins analítics i tècnics per millorar l'experiència de navegació. Pot acceptar-les totes o canviar les preferències dels seus galetes al botó de Configuració. Més informació a Política de cookies.